No saps què estudiar? Tens preguntes sobre la sele? Aquí et resoldran els dubtes gratis

per Redacció, el 18 de febrer de 2021 a les 14:39
Experts i expertes en temes educatius resolent tots els teus dubtes sobre la selectivitat, què estudiar, a quina uni anar... Què sona bé no? Doncs aquest mes de febrer tens l'oportunitat de convertir aquesta escena en una realitat.

Com? Participant en les sessions online d'orientació universitària de Preparats.cat. L'objectiu d'aquestes xerrades, que són totalment gratuïtes, és ajudar-te a encaminar el teu futur professional i donar-te eines perquè assoleixis els teus objectius. 

Què es farà durant les sessions?


 T'explicaran els recursos que tens al teu abast, com dels de Preparats.cat, perquè aconsegueixis accedir al grau i universitat que vols.
 Respondran les preguntes més freqüents sobre Selectivitat i Preinscripció Universitària. 
Resoldran els teus dubtes: podràs preguntar-los allò que vulguis saber relacionat amb el món dels estudis. 

Quan es faran i com m'hi puc apuntar?


Es faran 2 sessions:

1. Sessió d'orientació universitària per a estudiants: dimarts 23 de febrer a les 16 h. Si tens dubtes sobre què estudiar, aquesta xerrada et pot anar molt bé per aclarir-los. 

 Més info i link per apuntar-se aquí

2. Sessió d'orientació universitària per a centres (professorat, tutors/es i orientadors/es): dilluns 22 de febrer a les 19.15 h. Aquesta sessió està destinada a ajudar als docents d'institut que tenen alumnes que volen anar a la uni. Així doncs, passa el link als teus profes. 

Més info i link per apuntar-se aquí

 Les sessions seran a través de Zoom. Si t'apuntes, unes hores abans de la sessió, rebràs un correu amb l'enllaç per connectar-te. 

 Són 100% gratuïtes! 

 Duració aproximada d'1 hora.

 Si et registres a Preparats.cat, entraràs al Sorteig d'una PlayStation 4 Digital Edition!

REGISTRA'T AQUÍ

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: