Trobes a faltar l'estiu? 7 pel·lícules que t'hi transportaran!

per Redacció, el 18 de febrer de 2021 a les 15:53


 
 
Una tovallola, el banyador per estrenar, un vermut a la sorra de la platja, una festa improvisada amb els amics... L'estiu és l'estació que més trobem a faltar la resta de l'any. Per minimitzar una mica la nostàlgia, o per acabar-la d'adobar, et proposem 7 pel·lícules que pots mirar si enyores els dies de sol i calor!


1. Mamma Mia




Existeix res millor que un musical situat en un paradís grec? La resposta és NO, i per això Mamma Mia és un clàssic al que t'enganxes i et reenganxes un mínim de quatre vegades l'any. El film, protagonitzat per Meryl Streep, Amanda Seyfried i Pierce Brosnan entre molts d'altres, enfoca els dies previs del casament de la Sophie a l'hotel de la seva mare al Mediterrani. La Sophie no sap qui és el seu pare, i ha convidat als tres possibles candidats perquè l'acompanyin a l'altar. 


2. Call me by your name




Si tens ganes d'una aventura amorosa sumada a paisatges idíl·lics, aquesta és la teva. Call me by your name és la història de l'Elio i l'Oliver durant els mesos de calor a França. La seva no té un final de conte de fades, però els protagonistes la recordaran tota la vida. Per si no en tens prou amb les imatges, està basada en un llibre que porta el mateix nom. El que més t'agradarà de la pel·lícula, però, son dues paraules i en francès: Timothée Chalamet. 


3. Dirty Dancing



Un clàssic de tant en tant sempre es posa bé, i més i més si els protagonistes son ballarins. La pel·lícula és sobre una noia, Baby, que marxa a passar les vacances d'estiu amb la seva família i, mentre descobreix la dansa, s'enamora d'en Johnny, el seu mestre. Amb un regust hot i una història d'amor molt bonica, la pel·lícula té tots els components per absorbir-te. 


4. Bajo el sol de Riccione




Una producció de l'estiu del 2020 però sense ni rastre de la pandèmia. Just el que necessites. La ciutat de Riccione, al nord d'Itàlia, lloc d'estiueig habitual de moltes famílies, esdevé casa per diverses històries d'amor entre joves. Una festa estival acompanyada amb banda sonora que no podràs parar d'escoltar, encara que avui no puguis sortir a ballar-la. 


5. Jaws




Ets de pel·lícules de terror? Segur que has sentit a parlar de Jaws, de Steven Spielberg. És molt poc probable morir atacat per un tauró, però aquest és precisament el cas dels protagonistes de la pel·lícula. Un clàssic del món del thriller que es manté vigent tants anys després. Aprofita per veure-la ara que no t'has de banyar a la platja. 


6. Estiu 1993




WARNING: Si veus aquesta et deixarà tan tocat que no en podràs mirar cap altra la resta de la setmana. La Frida, una nena, perd els seus pares i marxa a viure amb els seus tiets a la muntanya. Ha d'aprendre com superar la mort de la seva família i, els seus tiets, a estimar-la com si fos la seva filla. Els seus protagonistes son Laia Artigas (Frida), Paula Blanco (Cesca), Bruna Cusí (Marga) i David Verdaguer (Esteve), que fan d'Estiu 1993 una pel·lícula tan tendra com divertida. 



7. El mejor verano de mi vida




Dani de la Orden, un dels creadors d'Élite, dirigeix aquesta pel·lícula protagonitzada per Leo Harlem, que fa de Curro. És estiu. Curro està passant per una crisi matrimonial i personal. No té temps però li ha promès unes vacances inoblidables al seu fill, així que es veu obligat a complir. Spoiler: les vacances li quedaran definitivament a la memòria. Una peli molt divertida per passar la tarda amb els amics. 


I a tu? Quines pel·lícues et transporten a l'estiu?




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: