Les 6 millors pel·lícules (per ara) d'aquest 2021

per Adolescents.cat, el 20 de febrer de 2021 a les 06:00
Aquestes són algunes de les millors pel·lícules d'aquest 2021. Què n'opineu?

1. Malcom & Marie


La història d'una parella que afronta un moment delicat la nit després que el Malcom, interpretat per Jonh David Washington, hagi estrenat la seva gran pel·lícula i s'hagi oblidat de donar-li les gràcies a la seva parella, la Marie.

.'Locked Down'


Anne Hathaway i Chiwetel Ejiofor donen vida a aquesta divertida comèdia amb una barreja de thriller. Explica la història d'una parella a punt de separar-se en ple confinament que acaba tramant un pla inesperat.

3.'Palmer'


Aquesta desapercebuda pel·lícula es pot trobar a Apple TV. Protagonitzada per Justin Timberlake, explica la història d'un expresidiari i exjugador de futbol que intenta refer la seva vida i adopta un nen abandonat. Una pel·lícula amb caire social que ens mostra que, encara que no ens poguem desfer del passat, ens espera un futur esperançador.

4.'Bajocero'


El punt de partida d'aquesta ficció és el robatori d'un camió blindat que traslladava un grup de presos. Una pel·lícula on la lluita per la supervivència és la gran protagonista.

5.'Swallow'


Explica la història d'una jove que, quan descobreix que està embarassada, sent que perd el control de la seva vida.

6.'Pieces of a Woman'


Explica la vida d'una dona a punt de col·lapsar-se. Al film hi podem trobar reflexions sobre com superar el dol, sobre la necessitat de buscar justícia on només hi ha tragèdia i sobre la desesperança d'una relació que no hi ha pont que torni a unir.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: