Quan és millor dutxar-se, al matí o a la nit?

per Redacció, el 17 de febrer de 2021 a les 10:46
Si fa un temps us parlàvem sobre cada quant és aconsellable rentar-se el cabell, avui ens hem centrat en un altre dubte que molts cops també ens volta pel cap: a quina hora és millor dutxar-se?

Segons explica la doctora en psicologia Shelly Carson a "The New Tork Times" tot depèn de com siguis i de l'"efecte que vulguis aconseguir". Si et dutxes al matí, per exemple, aniràs a l'institut més relaxat i seràs més productiu. Així doncs, si ets d'aquelles persones que s'estressa només llevar-se, una estona sota l'aigua t'ajudarà a calmar-te. I no només això, sinó que t'activarà i et farà estar més "despert", segons explica la psicòloga.


Si et costa dormir, en canvi,  és millor que et dutxis a la nit. L'aigua regularà la teva temperatura corporal, el teu ritme cardíac i et farà venir son. Això sí, és important que l'aigua no estigui molt calenta, ja que et pot irritar i assecar la pell.
[/ficentrareport]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: