Aquesta peli de Disney tindrà una nova versió amb actors reals

per Redacció, el 18 de febrer de 2021 a les 14:55

Una de les més famoses malvades de la història de l'animació de Disney tornarà a les sales de cinema -i a la plataforma privada de la companyia-. Cruella és la nova aposta de la multinacional per renovar un dels seus clàssics amb una nova pel·lícula de carn i ossos.

 

Segueix la línia de les anteriors entregues de Disney amb Malèfica -films del 2014 i 2019-, la malvada de la Bella Dorment. Ara, però, amb Cruella es recupera el protagonisme de la dolenta de la saga de 101 dàlmates. La direcció del film està a càrrec de Craig Gillespie, qui va rodar el 2017 l'oscaritzada I, Tonya que va protagonitzar Margot Robbie.


No és el primer cop que s'adapta el personatge a través d'un actor de carn i ossos. L'original pel·lícula sobre els famosos gossos, de 1961, va gaudir d'una estrepitosa adaptació el 1996 amb Glenn Close interpretant a Cruella. Ara, però, l'encarregada de dur-la a la pantalla serà Emma Stone, una de les actrius joves més ben valorades de la indústria i de Hollywood.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: