Marques de roba sostenible respectuoses amb el medi ambient

per Redacció, el 22 de febrer de 2021 a les 06:00


Què diria Greta Thunberg si veiés que encara compres fast fashion? Aquestes 5 marques del territori són ètiques, és a dir, que cada cop que compres una peça seva fas un gest per cuidar la Terra. A més d'anar a la moda, és clar!



 

1. Radha’s tribe

Pàgina web: www.radhastribe.com

Instagram: @radhastribe

 És una marca de dues germanes, la Claudia i l’Alejandra, enamorades de la Índia. Tot el que creen està fet amb material reciclat de saris, els vestits tradicionals d’aquest país. 

2. Ecoology

Pàgina web: ecoology.es
Instagram: @ecoology

 Existent des de 2010, treballen amb teixits ecològics, reciclats i naturals. Defensen que la roba ecològica també pot ser “femenina, sexy i trendy”. Pots comprar a través de la seva botiga online o en punts de distribució que especifiquen a la seva pàgina web.

3. Uttopy

Pàgina web: uttopy.com
Instagram: @uttopy

 A més de ser una marca sostenible, tota la roba que creen va dirigida a campanyes solidàries, com per a la recerca de l’Alzheimer o contra la violència de gènere. Pots escollir roba en funció de la causa a la que vols ajudar!

4. Iaios

Pàgina web: iaios.com
Instagram: @weareiaios

 Es dediquen exclusivament als jerseis, i tot porten el nom d’un iaio o una iaia. Fabriquen amb fil reciclat i a Catalunya. A més, potencien el disseny circular: quan un client es cansa d’un jersei o se li fa mal bé, pot reenviar-lo a la marca, on es torna a utilitzar per fer-ne un de nou. 

5. I love be love


Pàgina web: ilovebelove.com
Instagram: @ilovebelove

 Fan banyadors amb teixits ecològics al Sud d’Espanya, la producció és totalment local i els teixits son de molt alta qualitat. Els banyadors que fabriquen volen ser elegants, atemporals i senzills. El seu swimwear et durarà anys!

Ara ja només et queda anar guapíssim o guapíssima. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: