Així serà el «reality» que farà Netflix a Espanya

per Redacció, el 18 de febrer de 2021 a les 14:48


Netflix prepara un reality show a Espanya i està buscant participants a través de les xarxes socials. Se'n sap molt poc, però la plataforma ha publicat un vídeo i ha deixat anar certa informació clau per a totes les persones que en vulguin formar part.

El reality show es dirà Insider i tindrà un premi en efectiu de 100.000 euros. El nou producte audiovisual arribarà de la mà de la productora iZen, que ja promociona a través de totes les xarxes el programa i demana a la gent que es presenti al càsting. Tot, sota una sola condició: "més detalls quan ja en formis part. Si ho expliques, estàs fora".


Ara mateix, el reality amb majors seguidors i una audiència desbordada a la televisió espanyola és La isla de las tentaciones. Atresmedia vol combatre Mediaset i ja prepara un programa de format similar que presentarà Cristina Pedroche i es dirà Love Island. Pel que fa a Netflix, serà el primer cop que crea un reality espanyol, però ja n'ha creat altres als Estats Units i al Regne Unit, exportats a la plataforma espanyola.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: