Aquestes són les sèries més hot segons els adolescents catalans

per Adolescents.cat, el 20 de febrer de 2021 a les 06:00

El portal OnBuy.com es va proposar saber quines eren les sèries que més excitaven els espectadors. Per descobrir-ho van realitzar un estudi amb persones de diverses edats. A cada una d'elles se li mostraven moments sexuals de ficcions diferents, mentre una màquina enregistrava les pulsacions i el batec del cor. 

L'estudi va revelar que només hi havia una sèrie que accelerava els batecs per damunt de 100: Orange is the New Black. El rànquing de produccions més excitants el completaven Shameless i Game of Thrones. 


Ara bé, també són les sèries que vosaltres trobeu més HOT? Us ho hem demanat per Instagram i la veritat és que no coincideixen. Aquest és el vostre rànquing:

Euphoria 

Resultado de imagen de euphoria kiss gif

Élite
Resultado de imagen de elite gif

Sex Education 
Resultado de imagen de sex education  gif

The Vampire Diaries
Resultado de imagen de the vampire diaries kiss  gif

Bridgerton
Resultado de imagen de bridgerton gif

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: