Et recomanem una app per tornar segura a casa

per Redacció, el 4 de març de 2021 a les 06:00
BSafe,Shake2Safety, She Taxi, RedEye, Companion... són aplicacions per ajudar a l'usuària a caminar pel carrer amb la màxima seguretat. Ens hem fixat, però, amb una app per tornar a casa segura per ha estar creada per estudiante de 16 anys.

Cinc alumnes d’un institut madrileny han creat When&Where, una aplicació que busca "que la vida de les noies sigui més segura". Per això, permet que les dones puguin avisar un contacte d’emergència si tenen algun problema quan van cap a casa.

L’app controla la ubicació i truca al 112 o contactes propers si hi ha problemes L’app indica la ubicació de l’usuari en temps real i si s’atura o canvia de rumb li pregunta si està bé. Si respon que no, When&Where contacta amb el 112 o amb els números que hagis selecciónat previament. Per exemple: el del pares, amigues, parella... L’aplicació és gratuïta i no guarda les dades a serveis del núvol.
 
 

Hem pogut parlar amb les creadores de When&Where perquè ens en donin més detalls.

 



L'app ha guanyat un concurs d'Estats Units

El projecte ha participat al Technovation Challenge, un programa d’emprenedoria i tecnologia per a noies d’entre 10 i 18 anys. Soles o per equips, han de crear una app orientada a resoldre un problema social i un pla de negocis. Les estudiants que han dissenyat l’aplicació viatjaran a Sillicon Valley aquest mes d’agost per participar en la fase final la competició. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: