Catalunya allarga les restriccions una setmana més: tot el que has de saber

per Redacció, el 19 de febrer de 2021 a les 12:51
Amb la propagació de la pandèmia estancada, la Generalitat manté les restriccions actuals una setmana més, fins al 28 de febrer. Ho ha decidit aquest divendres el Procicat, que ha aprovat una petita flexibilització pel que fa a les escoles, que podran reprendre les activitats extraescolars en infantil i primària. 

Continuen les restriccions de mobilitat sense canvis: la prohibició de sortir de la comarca i de Catalunya, a més del toc de queda entre les deu del vespre i les sis del matí. Bars i restaurants podran seguir obrint en les franges actuals. Aquestes són les principals restriccions:


 Confinament comarcal. Prohibit sortir de la comarca, excepte per motius justificats.

 Bars i restaurants. Consumició al local limitada a les franges de quarts de vuit a quarts d'onze del matí i d'una a quarts de cinc de la tarda. Servei a domicili fins les 23 hores.


 Comerç. 30% de l'aforament del petit comerç i tancament del comerç no essencial els caps de setmana.

 Centres comercials. Tancats, també les botigues que tenen més de 400 metres quadrats.

 Cinemes, teatres, auditoris, circs i sales de concerts. 50% d'aforament i un màxim de 500 persones o un miler si la ventilació és òptima.

 Gimnasos i centres esportius. 30% de l'aforament en instal·lacions i equipaments en espais tancats, amb activitats en grup limitades a 6 persones i amb ús obligatori de mascareta. A l’aire lliure, aforament del 50% i control d’accés.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: