Ganes de sortir a dinar fora? Amb aquests descomptes et pot sortir més barat

per Redacció, el 19 de febrer de 2021 a les 17:51
El cap de setmana ja és aquí i la veritat és que ve molt de gust sortir a dinar fora o prendre alguna cosa. És per això que us volem parlar de les promocions que ofereix el Carnet Jove en restaurants com Pans & Friends. 

Per 7,95 euros et pots emportar 2 entrepans, 2 begudes mitjanes i 2 guarnicions mitjanes. Pots triar entre els entrepans: British Bacon, Pit de Pollastre, Serrà Brie, Bretó o Heüra BBQ. Què, no està malament no?

Si vols aprofitar aquesta promoció, només cal que siguis titular del Carnet Jove i presentis el teu DNI a l'hora de pagar.

Pots gaudir d'aquest descompte durant tot el 2021, així que aprofita'l quan vulguis anar a dinar a fora amb els amics/gues o la família.

 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: