Aquesta exconcursant d'OT i aquest famós actor estan junts?

per Redacció, el 22 de febrer de 2021 a les 10:42
Dani Rovira i Ana Guerra han estat tendència a les xarxes socials aquest cap de setmana. El motiu? Una possible relació d'amor entre tots dos. De moment només són rumors i cap dels dos ha confirmat la notícia, però com sempre passa en aquests casos, centenars d'usuaris ja s'han dedicat a buscar proves per demostrar que "estant junts". 

Les suposicions van començar dies enrere, quan l'actor va publicar al seu Instagram un vídeo d'Ana Guerra al programa Mi año favorito, el qual presenta juntament amb Arturo González. Segons diversos seguidors, durant la gravació hi havia molta química entre ells i semblava que es coneguessin de feia temps. 

 

A tot això se li suma que des de fa setmanes tant l'exconcursant d'OT com l'actor, no paren de deixar-se likes a les xarxes socials, si bé no han compartit cap imatge plegats a part de la del programa. 


Com hem dit, de moment tot són suposicions, per tant caldrà esperar que es pronunciïn. Què en penseu?
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: