Logotip de Adolescents.cat

Aquesta sèrie ha estat multada per ser massa eròtica

per Redacció, el 22 de febrer de 2021 a les 11:08
Des de fa temps que les sèries turques estil telenovel·la triomfen tant a les plataformes com a la televisió en obert. Una d'elles és 'Love is in the air', un èxit d'audiència al seu país d'origen i també a Espanya. I per què us en parlem? Doncs perquè acaba de rebre una multa per ser "massa eròtica". 

A la polèmica escena es veuen els dos protagonistes en una sala de massatges. Allà comencen a tocar-se i segueixen fent-ho dins una banyera, on apareixen sense roba.

 


Doncs bé, aquest moment no ha agradat gens a l'organisme regulador de la ràdio i televisió a Turquia el qual ha multat la sèrie pels seus "continguts eròtics que contradiuen els costums i tradicions de la família turca". 

Què en penseu que encara se censurin escenes per tenir contingut sexual?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: