Diuen que aquesta és la pel·lícula «més ofensiva de la dècada»

per Redacció, el 25 de febrer de 2021 a les 06:00
'Music' la pel·lícula que la cantant Sia ha creat per visualitzar la vida amb autisme està generant molta polèmica. El film narra la història d'una traficant de drogues que s'ha de fer càrrec de la seva germana adolescent i autista després que mori la seva àvia. Durant aquest procés, les joves descobreixen els valors de l'amistat i de la família.

I per què hi està havent tant debat?


Primer de tot perquè la cantant ha escollit la seva ballarina habitual, Maddie Ziegler, per protagonitzar la pel·lícula. Això ha fet enfadar a dotzenes de col·lectius, els quals consideren que s'hauria d'haver triat una actriu amb autisme de veritat.

A part d'això, segons persones que pateixen aquesta afectació, el film fa un retrat exagerat i ofensiu de l'autisme. És per tot això, que tant agrupacions de persones amb autisme com 55.000 crítics de cinema s'han unit per demanar a diverses plataformes que retirin les nominacions que la pel·lícula té als Globus d'Or. Argumenten que la pel·lícula no només és la "més ofensiva de la dècada", sinó que a més a més és dolenta.

 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: