Meditacions per a la masturbació per connectar amb la teva sexualitat

per Adolescents.cat, el 28 de febrer de 2021 a les 08:32
Cada cop més persones es fan conscients dels perills de la pornografia, sobretot a nivell psicològic. Moltes persones pateixen dificultats en les relacions sexuals per culpa de les expectatives gens realistes que tenen sobre la sexualitat.

Per sort poc a poc anem tenint més informació sobre sexualitat conscient i també produccions eròtiques ètiques, feministes i realistes. És el cas, precisament, de la llista de Spotify que Noemí Casquet ha creat per a tenir experiències sexuals més plenes i conscients.


Es diu “Sexperiencias” i en ella hi trobaràs meditacions guiades molt eròtiques per a diferents moments: masturbació amb vulva o penis, experiencia “cunnilingus” i connexió corporal. Normalment creiem que necessitem imatges per entrar en calor, però la realitat és que la veu i el so ens poden fer connectar amb la nostra sexualitat d’una forma increïble. Així doncs et convidem a experimentar sol/a o acompanyat/da a través d’aquestes meditacions eròtiques que et posaran a mil:



Noemí Casquet és una de les referents del nostre país en temes de sexualitat



És periodista i ha escrit llibres com Mala Mujer (guia d’alliberament sexual) i la triologia de novel·la eròtica formada pels tres llibres “Zorras”, “Malas” i “Libres”. És comunicadora a Youtube i Instagram i també activista. Et recomanem molt seguir-la ja que es poden aprendre moltíssimes coses!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: