5 curiositats sobre el sexe en diferents llocs del món que et sorprendran

per Redacció, el 23 de febrer de 2021 a les 10:02
L'amor i el sexe són universals, ara bé la manera de viure'ls no és igual a cada país. El programa de la BBC Crossing Continents va investigar sobre aquest tema i va descobrir dades i rituals molt curiosos sobre la cultura i el sexe. Aquí en teniu alguns:

 


Versió sense playbuzz:

Noms propis pels genitals
Els antics hawaians acostumaven a posar noms afectuosos als seus genitals. I no només això, sinó que alguns tenien cançons pròpies (mele ma'i) sobre les seves zones íntimes, en les quals descrivien amb detall com eren.

Un data al calendari per tenir relacions
Per evitar que la natalitat continuï descendint, una regió de Rússia ha introduït una nova data al calendari: el Dia de la Concepció. Així doncs, el 12 de setembre les empreses donen festa als seus treballadors perquè puguin quedar-se a casa amb un únic propòsit: mantenir relacions sexuals i augmentar la natalitat.

Pomes suades
Un dels rituals de seducció més estranys és el que es duia a terme a l'Àustria rural anys enrere. Es tractava de què les noies anessin al ball del poble amb trossos de poma a sota de les axil·les. Abans que s'acabés la festa, oferien un tros de poma suada al noi que els hi havia agradat. Si l'atracció era mútua, l'havien de mossegar. 

Vacances "actives"
Els danesos tenen un 46% més de sexe quan se'n van de vacances. I no només això, sinó que més del 10% de nadons s'han engendrat durant els dies de festa. L'agència de viatges Spies Travel va voler aprofitar aquesta data per dur a terme una curiosa campanya: es va oferir a pagar un viatge a totes aquelles famílies que poguessin demostrar que algun dels seus fills havia estat concebut durant les vacances.

Els que més practiquen
Segons una enquesta realitzada per Durex, Grècia és el lloc on les persones tenen una vida sexual més activa. En concret, tenen una mitjana de 164 relacions sexuals l'any.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: