Aquesta és la nova eina de Netflix per a les seves aplicacions mòbils

per Redacció, el 23 de febrer de 2021 a les 10:05
Netflix ha estrenat una nova funció en la seva app. L'eina permet la descàrrega automàtica de contingut en funció dels gustos de l'usuari. És a dir, es baixen sèries i pelis automàticament perquè la persona en pugui gaudir quan no té internet.

 Com activar-la?
L'usuari haurà d'entrar a 'Descargas'. Allà se li obrirà una petita pestanya de presentació on podrà començar a configurar les descàrregues automàtiques.
 

Un cop activades, cal escollir quants GB es vol que ocupin les pelis i sèries al dispositiu per tal de no quedar-nos sense espai. Quan s'hagi activat aquesta nova funció, l'usuari podrà veure en el seu perfil els continguts que se li han anat descarregant. 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: