Puc superar una infidelitat?

per Redacció, el 26 de febrer de 2021 a les 06:00
Les xerrades TED fa anys que s’han convertit mundialment en referents de conferències de personalitats de la divulgació científica, empresaris, pensadors, figures polítiques, economistes, ecologistes i artistes.

Duren uns 10 minuts, i el ponent les imparteix sobre un escenari amb suport audiovosial. Estan tan ben preparades que capten l’atenció de l’especador des el primer segon.

ted talk mic GIF

Recentment, s’ha fet molt popular una xerrada sobre la infidelitat. La imparteix l'Esther Perel, una psicòloga i terapeuta de parelles belga que treballa a Nova York i que va estar molts anys viatjant pel món tractant parelles que havien passat per una infidelitat. Dura 21 minuts, i per ara, ja l’han vist més de 16 milions de persones a tot el món.



Repensar les infidelitats


A Adolescents.cat l'hem visualitzat i us en resumim els punts més destacats.
 

TED.com en trobareu més de 3.600 xerrades sobre idees dignes de ser difoses, algunes de subtitulades en català.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: