WhatsApp s'està plantejant una nova funció que podria generar polèmica

per Redacció, el 24 de febrer de 2021 a les 10:52
L'aplicació de missatgeria instantània més descarregada del món, Whatsapp, s'està pensant posar en marxa una nova funció, coneguda per a molts com el 'modo borracho'. Aquesta opció vol evitar que els usuaris enviïn missatges indesitjats a altes hores de la nit i així evitar-los possibles maldecpas.

La idea surt de la marca de telefonia poc coneguda, 'Gree Electric', la qual ja fa temps que havia patentat aquest mode en els seus telèfons.


Com funcionarà?

Segons la revista 'MyDrivers News', l'aplicació detectaria quan s'estan enviant missatges "sospitosos", és a dir, missatges dels quals després ens podem penedir i avisaria l'usuari. Aquesta nova funcionalitat seria totalment opcional i permetria diverses opcions de configuració per determinar fins a quin punt ens agradaria que restringís l'enviament de missatges.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: