Un grup de joves i situacions que us faran reflexionar: així és l'obra que heu d'anar a veure

per Redacció, el 28 de febrer de 2021 a les 06:00
Vivim en un món precari, competitiu i massa individualista. Qui no ha tingut aquest pensament alguna vegada? Qui no ha cregut que el dia a dia estava ple d'injustícies que molts cops ignorem? Qui no ha tingut ganes de rebel·lar-se?

Segur que la majoria de vosaltres us heu sentit identificats amb les preguntes que acabeu de llegir. És per aquest motiu que us volem parlar de La Malaltia, una obra protagonitzada per sis nois i noies de menys de 30 anys que vol mostrar què significa ser jove davant d'un sistema malalt que arriba a asfixiar a qui lluita per sortir-ne. 

L'obra -una reinterpretació de la peça creada el 1926 per Ferdinand Bruckner- tracta temes que us afecten de ple, com el trànsit al món adult, la desil·lusió i l'amor, però això no és tot: també s'atreveix a posar damunt l'escenari algunes problemàtiques com la depressió i el suïcidi. 


Nosaltres vam anar a veure un assaig i la veritat és que ens va encantar, com diu una de les actrius "sacseja"! Transmet molt bé les situacions que hem viscut molts joves, o que hem vist de prop, i com ens afecten a tots els nivells. Si teniu l'oportunitat de fer-ho, aneu-la a veure!

L'obra s'estrena al Teatre Lliure la primera setmana de març, és a dir, ja, així que afanyeu-vos per no quedar-vos sense entrada. 

Heu de saber qui si us feu el carnet Generació Lliure, podreu gaudir d'aquesta obra i tots els altres espectacles del Teatre Lliure per només 9 euros! Podeu trobar més info aquí

 Comprar entrades
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: