Així és la noia que s'ha gastat més de 200.000 euros per aconseguir la foto «perfecta»

per Redacció, el 25 de febrer de 2021 a les 09:06
Fa temps un parlàvem de la Zilla Stacey, una australiana de 29 anys que es va gastar més de 30.000 euros en tractaments de bellesa i operacions. El motiu? Aconseguir la selfie perfecta.

"Primer volia millorar el meu perfil. Però després de veure el que es podia aconseguir amb la cirurgia, vaig voler provar més coses", explicava la jove en una entrevista. Així doncs, Zilla Stacey va acabar augmentant-se els llavis, fent-se líftings i liposuccions i retocant-se la papada, entre altres.


Això va fer que diverses marques i clíniques s'interessessin per la noia i li proposessin convertir-se en "influencer" del món de l'estètica. Zilla Stacey va acceptar i des de llavors ha continuat fent-se retocs. En una conversa recent amb el Daily Mail, la noia va reconèixer que en total ja s'ha gastat més de 200.000 euros en cirurgies.

Si bé tothom és lliure de fer el que vulgui, cal reflexionar sobre com una persona pot arribar a gastar-se tants diners en el seu aspecte físic. Tots tenim coses que no ens agraden i intentem millorar-les, però canviar per complet la nostra aparença, potser és passar-nos. Vosaltres què en penseu?


 
 
 
 
 

VAMPIRE FACIAL🧛🏼‍♀️✨ The moment has come where I channel my inner @kimkardashian and get me some PRP.... . . . PAAAAARDON?! 😂 Platelet rich plasma (PRP) or the vampire facial as it’s known as on the streets is a perfect way to get a whole lotta collagen pumping in your face! Combined with skin needling, I’m going to be looking fresh out of the womb in no time 👶🏽. . . . #prpfacial #prp #plateletrichplasma #vampirefacial #kimkardashian #skincare #frozenlilshnack #bigbootybarbie #operationbratzdoll #skinneedling #facials #injections #hudskinandbody #hudabeauty #skinlove #beautyblogger #beautyinfluencer #influencer #stkildabeauty #stkilda #melbourne #bloodfacial #skinrejuvenation #selflove #love

Una publicación compartida por Bibles Of Truth🙌🏾 (@misszedd) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: