El bolso de moda per aquesta temporada és d'aquest color, t'agrada?

per Adolescents.cat, el 26 de febrer de 2021 a les 08:36

Els colors estrella per als bolsos han sigut sempre el negre i el marró. La majoria de persones tenim un o dos bolsos i és per això que quan l'escollim ens assegurem que combina fàcilment amb tot. Ara bé, hi ha un altre color neutre fàcil de combinar: el blanc.

Mentre que el color blanc ens encanta en samarretes i camises, no el tenim tan ben considerat per als bolsos. De totes maneres les grans firmes de moda volen canviar-ho, almenys per aquesta temporada. Grans marques com Louis Vuitton, Fendi, Prada o Chanel han fet una clara aposta per als bolsos blancs i moltes persones ja els comencen a lluir. El que està clar és que és un color neutre molt adequat per a la primavera i l'estiu. Què et sembla? T'agraden els bolsos blancs?














Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: