Aquesta famosa influencer revela l'impactant motiu pel qual va desaparèixer de les xarxes

per Adolescents.cat, el 26 de febrer de 2021 a les 08:37
Després de mig any desapareguda, la famosa influencer Marina Yers ha tornat a les xarxes socials i ha revelat l’impactant motiu pel qual va deixar de publicar contingut durant tant temps: “Vaig estar en un hospital psiquiàtric durant dos mesos”.

Al llarg d’aquest mig any en què ha estat inactiva s’han difós molts rumors, el més estès el que assegurava que la jove de 21 anys havia entrat al reality “La Isla de las Tentaciones”. Però tan de bo, perquè la realitat era molt pitjor…


Aquesta mateixa setmana, el 21 de febrer, Marina Yers va publicar un vídeo en el que explica tota la veritat sobre el que li va passar. La jove explica que quan va començar la pandèmia ella era a Mèxic amb la seva parella del moment i no podia tornar a Espanya. La crisi mundial li va causar molt estrès, provocat per la distància amb la família i també les teories conspiratòries que es difonien a les xarxes. 

Al vídeo la jove explica tot el que va viure a Mèxic abans de tornar, com va ser el seu brot psicòtic i les paranoies que li va provocar. També diu com va ser l’entrada a l’hospital un cop va poder tornar a Espanya. 


Tota aquesta història i vàries més de la influencer es podran llegir a partir del 3 de març al seu llibre “Marina Yers: Sin filtros”.

Aquí et deixem el vídeo sencer per si et ve de gust veure’l:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: