El que vol fer aquest país amb els nens i adolescents us indignarà

per Redacció, el 25 de febrer de 2021 a les 12:01
Pensa en un artista de K-Pop. El seu concepte de masculinitat és diferent del que tenim aquí, i per això se'ls ha qualificat de "trets femenins" des dels sectors més cavernaris. L'últim exemple és el govern de la Xina

k-pop GIF


Aquesta estètica, que s'ha escampat cap als països del voltant de Corea, no li agrada al govern xinès, fins a tal punt que pixel·la les orelles de les estrelles del pop amb arrecades que surten per la tele perquè és un complement "femení".

Un comunicat que ha causat polèmica



L’última estridència ha estat el comunicat que ha publicat recentment el Ministeri d'Educació de la Xina. S’anomena 'Proposta de Prevenció de la Feminització d'Homes i Adolescents' i insta les escoles a reformar per complet la seva oferta d'educació física i a contractar a partir d’ara més mestres homes que mestres dones.

La controvèrsia no s’ha fet esperar. L’anunci, publicat a la pàgina web del Govern, ha estat qualificat de sexista per gran part de la població, però alguns diuen que les celebritats masculines influents a la Xina (com els cantants de K-Pop) en són les culpables.

Les reaccions no s'han fet esperar


Per a alguns professors xinesos, si aquestes campanyes es duen a terme, l'únic que s’aconseguirà serà que els nens que tinguin una "expressió de gènere no adequada" (segons els seus estàndards) pateixin bullying.

Un retrocés als esforços d'anys per construir entorns acadèmics més respectuosos on tothom tingui cabuda sigui com sigui. Bullying patrocinat per l'Estat xinès, i sobretot perquè volen més joves interessats en allistar-se a l’exèrcit.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: