El canvi de look d'aquesta model famosa és tendència

per Adolescents.cat, el 26 de febrer de 2021 a les 08:35
La guapíssima model Cara Delevigne s'ha fet molts canvis de "look" en els últims anys, però gairebé sempre la vèiem amb els cabells rossos. Ara a sorprès a seguidors/es i fans amb el seu canvi de look.

"Les rosses s'ho passen millor, però les castanyes..." Això escrivia la model internacional al seu post on se la veu amb els cabells castanys, el seu color natural. Mentre que cada cop existeixen més tipus de tinys i colors, també cada cop més persones aposten per cuidar els seus cabells deixant-los del color natural.


I a tu, t'agraden els cabells de color natural o t'agraden més tenyits? Aquí et deixem el post de Cara Delevigne on apareix amb el nou "look" i un maquillatge de fantasia molt original:


 

Altres famoses que porten els cabells del seu color natural:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: