Aquests són els nous fitxatges d'Élite per a la 5a temporada

per Redacció, el 26 de febrer de 2021 a les 09:10
Netflix va anunciar ahir que Élite, una de les sèries de producció espanyola amb més èxit, tindria cinquena temporada!

No és el primer cop que la plataforma dona a conèixer que hi haurà una altra temporada quan encara no s'ha estrenat la que queda pendent, en aquest cas la 4a. Per això és molt difícil intentar esbrinar què passarà a 'Las Encinas' en aquesta nova entrega. Ara bé, el que sí que sabem són actors que s'incorporaran a la sèrie:


Valentina Zerene, actriu argentina que va encarnar el paper d'Ámbar a la sèrie de Disney Channel 'Soy Luna' i André Lamoglia, protagonista de la sèrie brasilera de Disney, 'Juacas'. Tots dos actors han fet oficial el seu fitxatge per Élite amb una foto a les seves xarxes socials.
 
 

 

Tenint en compte les noves incorporacions, tot indica que hi haurà més comiats durant la quarta temporada, entre ells, els d'Omar Ayuso i Izan Escamilla. Sigui com sigui, haurem d'esperar fins al 2022 per veure la cinquena temporada d'Élite. La part positiva? La 4a s'està a punt d'estrenar segur!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: