Aquests youtubers anuncien que ja no estan junts

per Redacció, el 26 de febrer de 2021 a les 10:28
Una de les parelles més consolidades del món 'Youtuber', Sara Bayín y 'Auronplay' van anunciar ahir a través d'un directe de Twich que des del passat novembre ja no són parella, però, segueixen sent molt amics.

Els dos youtubers confessen que, en l'últim any semblaven més companys de pis que parella i van decidir finalitzar la seva relació de forma amistosa. Els dos youtubers han recalcat que no hi ha hagut terceres persones i que continuen "sent família".

  Durant el vídeo, tots dos van mostrar molta naturalitat i també van comentar que molts dels seus amics no estaven al cas de la seva ruptura, cosa que va comportar diversos tweets de youtubers com Ibai Llanos o DJ Mario.  

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: