Els Talco Maskerade publiquen nou disc i no el podreu parar d'escoltar

per Redacció, el 25 de febrer de 2021 a les 08:11
La Covid-19 ha canviat la vida tal com la coneixíem: la distància social, l'ús de mascaretes i els confinaments són la nova normalitat. Com a la resta del sector, tot això ha afectat els plans de Talco: el grup va haver d'ajornar un nou disc, Videogame, que havia de sortir l'octubre de 2020 i una gran gira programada pel 2021.

Talco es va haver de confinar a la seva ciutat, Venècia, i en comptes de tirar la tovallola, els seus membres van treballar en versions acústiques dels seus èxits i les van difondre per streaming. Ho van fer per mantenir-se actius i per mantenir el contacte amb els seus seguidors i seguidores. Així va néixer Talco Maskerade, l'alter-ego de Talco. Són els mateixos membres, però amb actitud renovada més propera al folk-acústic-soul, nova química entre l'equip i la mateixa passió per la música. 


Si els voleu escoltar, acaben de treure nou disc Locktown, que serà el vuitè de la seva trajectòria. L'àlbum recull totes les experiències de l'aïllament viscut per la banda, la manera en què les seves vides s'han vist afectades i els canvis socials dels que han estat testimoni. El disc està format per set versions acústiques de clàssics de Talco, cinc noves cançons creades durant els mesos de confinament i dues cançons que serviran com avançament de Videogame, el proper disc de Talco.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: