Una adolescent, expulsada de classe per portar aquest vestit

per Redacció, el 1 de març de 2021 a les 08:54
La setmana passada la Karis Wilson, una estudiant canadenca de 17 anys, va ser expulsada de l'institut per portar una "vestimenta poc adequada". Segons ha explicat la família de la jove, una professora la va fer fora de classe en considerar que el seu vestit "d'estil llenceria" podia incomodar els docents. 

El pare de la Karis, Chris Wilson, va decidir denunciar la situació a les xarxes socials, on va compartir una imatge de la seva filla perquè tothom pogués veure que la roba que duia no era, en cap cas, inadequada -si és que hi ha algun estil de roba que ho sigui-. 

 

La publicació es va fer viral i hores més tard els companys de la noia van decidir convocar una vaga estudiantil per protestar contra l'actitud del centre. El cert és que sap greu que en ple segle XXI encara continuïn passant aquestes coses.


El polèmic motiu pel qual una escola ha decidit expulsar una de les seves alumnes​

[noticia]47279[noticia]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: