La directora Chloé Zhao | Cedida

Aquestes són les millors sèries i pelis del moment, segons els Globus d'Or

La directora Chloé Zhao | Cedida
per NacióDigital, el 1 de març de 2021 a les 09:13
Nomadland ha estat una de les grans vencedores de la 78ª edició dels premis Globus d'Or, atorgats per l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood (HFPA, per les sigles en anglès). La cinta de Chloé Zhao ha fet història no només per aconseguir el premi a la millor direcció per a una dona cineasta, cosa que no passava des de 1983 amb Barbara Streisand per Yentl.

En televisió, la sèrie de Netflix The Crown partia com a favorita amb sis nominacions i no va decebre en aconseguir quatre premis: millor sèrie dramàtica, millor actriu principal en una sèrie dramàtica (per Emma Corin pel seu paper de Lady Di), millor actor principal en una sèrie dramàtica (per Josh O'Connor pel seu paper de Príncep Carles d'Anglaterra) i millor actriu secundària (per Gillian Anderson per la seva encarnació de Margatet Thatcher). Us deixem amb els premis més destacats:

 


Versió sense playbuzz:
Millor pel·lícula drama: Nomadland 
Millor pel·lícula musical/comèdia: Borat 2 
Millor guió de pel·lícula: Aaron Sorkin, per El juicio de los 7 de Chicago.
Millor pel·lícula en idioma estranger: Minari 
Millor sèrie dramàtica: The Crown 
Millor sèrie musical/comèdia: Schitt's Creek 
Millor sèrie limitada o pel·lícula televisiva: Gambito de dama


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: