La vida postpandèmica: desenfrè sexual i malbaratament econòmic

per Redacció, el 5 de març de 2021 a les 22:30
L'any 2024 podríem entrar en la que s'anomena era postpandèmica. El reconegut sociòleg, metge i professor de Ciències Socials i Naturals de la Universitat Yale, Nicholas Christakis, ha explicat en una entrevista a la cadena BBC com es regirà la nostra vida quan s'hagi aconseguit controlar totalment el virus.
 

El sociòleg, que és considerat com un dels 100 més influents del món segons la revista Time, acaba de publicar un llibre on analitza els efectes de la pandèmia a la societat des d'una perspectiva històrica i anticipa el que pot passar en els pròxims anys.

A Adolescents.cat us hem resumit les principals idees.

 
 
 
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: