Logotip de Adolescents.cat

És aquest el pitjor tatuatge que algú pot portar durant la pandèmia?

per Redacció, el 2 de març de 2021 a les 12:37
Hi ha tatuatges que poden ser interpretats amb un significat molt diferent del que teníem pensat. Això és el que li ha passat a @wakaflockafloccar, una tik toker que s'ha fet viral després d'explicar el seu cas. 

Tal com podeu veure en el vídeo, la noia du tatuat en un dels seus braços: "Amb valentia, m'oposo radicalment a portar una màscara". Un missatge que va plasmar a la seva pell just abans de la pandèmia i que volia transmetre la importància de ser un mateix. 
 

Com ja us podeu imaginar, però, actualment molta gent es pensa que és un escrit en contra de la utilització de mascaretes de protecció.
@wakaflockafloccar

##stitch with @hannanicbic I could NOT have had worse timing. ##fyp ##foryoupage ##tattoo ##worsttattoo ##winner P.S. I’m not anti-mask I promise 🤦🏻‍♀️

♬ original sound - wakaflockafloccare
Sigui com sigui, aquesta jove no és l'única que s'ha fet tatuatges desafortunats, us en portem més exemples.


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: