​Mor als 39 anys el cantant Àlex Casademunt, exconcursant d'OT

per Redacció, el 3 de març de 2021 a les 07:32
El món de la música i televisió està de dol. El cantant Àlex Casademunt, que va saltar a la fama com a concursant de la primera edició d'Operación Triunfo, ha mort a última hora d'aquest dimarts, 2 de març, en un accident de trànsit a Mataró, on residia en aquests moments.

L'artista circulava amb la seva moto per la localitat quan s'ha vist involucrat en un accident que li ha costat la vida i que ràpidament s'ha filtrat a través de les xarxes. Després d'una estona d'incertes, diversos mitjans i l'agència de representació del cantant, Telegenia, han confirmat la notícia: "Sentim molt la notícia de la mort d'Àlex Casademunt. Molts ànims a tota la família i els seus amics. Descansi En pau". 


Àlex, de 39 anys, va saltar a la fama com a concursant de la primera edició de l'Operación Triunfo del 2001, al costat d'artistes com Rosa López, David Bisbal, Chenoa, David Bustamante o Manu Tenorio, entre d'altres. La seva simpatia, el seu sentit de l'humor i la seva naturalitat el van convertir en un dels "triunfitos" més carismàtics.

En acabar el concurs, el cantant va formar, amb els seus companys Geno, Mireia i Javián el grup Fórmula Abierta, aconseguint un gran èxit amb temes com "Quiero más". El 2003 va treure el seu primer treball en solitari, "Inquietudes", i començava alhora una exitosa carrera televisiva en programes com Los Lunnis, Crónicas marcianes, El Programa de Ana Rosa, El chat de Operación Triunfo, Me lo dices o me lo cantas o ¡Mira quién baila, a més de treballar com actor en sèries com "Arrayán", "Vive cantando" o "La sopa boba". 


Sense oblidar la seva faceta de cantant, Àlex va triomfar en diferents musicals i el 2016 va tornar als escenaris de la mà de Fórmula Abierta, amb Javián i Tessa Bodi, concursant de la segona edició d'Operación Triunfo.

En l'àmbit personal, Àlex tenia una filla, Bruna, de dos anys. Tot i trencar amb la mare de la nena després del seu naixement, el cantant hi estava molt unit.

A sota, alguns vídeos del cantant i la seva mítica actuació amb David Bustamante a Operación Triunfo.







Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: