4 tallers gratuïts per aprendre tots els trucs sobre maquillatge, estètica i pentinats

per Redacció, el 6 de març de 2021 a les 06:00
A tothom li ha passat: tenir l'armari ple de roba, però posar-se sempre la mateixa; voler canviar de look i acabar amb el mateix pentinat...I és que de vegades no sabem com combinar certes peces o com fer-nos un recollit que hem vist a Instagram i ens ha agradat. 

És per això que us volem parlar de 4 tallers gratuïts que fan aquest març i que ens han semblat molt útils! Són sobre el món de l'estilisme i cada un d'ells està centrat en un tema diferent: maquillatge, assessoria d'imatge, perruqueria i estètica. Us expliquem una mica més sobre ells: 


 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: