Logotip de Adolescents.cat

Virus del papil·loma humà (VPH): a qui afecta i com prevenir-lo

per Cèlia Forment Bori, el 4 de març de 2021 a les 06:00
Dijous 4 de març és el Dia Internacional contra el VPH o virus del papil·loma humà. Es tracta de la malaltia de transmissió sexual més comuna entre joves i adolescents, però també de les més desconegudes. Durant anys no se’n ha parlat obertament, i per això s’ha convertit en una malaltia amagada i poc coneguda. 

És per això que hem volgut dedicar un article a conèixer millor aquest virus, ja que és important estar-ne informats i informades. De fet, es diu que el 80% de les persones el tindran en algun moment de la seva vida i alguns d'aquest virus de risc poden acabar derivant en càncers com el de coll d'úter, el d'anus, el de vagina, vulva i penis.

Et contestem 8 preguntes essencials sobre el virus del papil·loma humà o VPH:
 
 
  
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: