Restaurants i bars podran obrir fins a les 5 de la tarda a partir de dilluns

per Adolescents.cat, el 4 de març de 2021 a les 09:15
Bars i restaurants podran obrir a partir de dilluns en horari ininterromput des de les 7.30 hores del matí fins a les cinc de la tarda. Així ho ha avançat TV3 i ho ha pogut confirmar NacióDigital. Aquesta és una de les principals flexibilitzacions que té previst aprovar el Procicat en la reunió d'aquest dijous. El toc de queda a les deu de la nit i el confinament comarcal, així com la limitació a sis de les persones que es poden reunir, però, són algunes de les mesures que, d'entrada, es mantindran.

Fins ara, la restauració està autoritzada a obrir des de les 7.30 a les 10.30 del matí i de les 13 a les 16.30 hores del migdia. Malgrat que el gremi reclamava ja la setmana passada poder obrir ininterrompudament fins a les nou del vespre, de moment podran allargar només fins a les cinc de la tarda. A partir del migdia, s'anunciarà l'abast de totes les mesures. 


El debat que encara no s'ha afrontat és si es faran o no flexibilitzacions de mobilitat dins de Catalunya per Setmana Santa. El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha assegurat en una entrevista a TV3 que aquesta qüestió no s'ha afrontat encara. Aquest dimecres, al conseller interterritorial amb el ministeri de Sanitat, La Generalitat va apostar per mantenir el tancament perimetral autonòmic, però encara no s'ha dirimit si continuarà la restricció de mobilitat entre comarques. Totes les comunitats, a excepció de Madrid, van exhibir sintonia amb no flexibilitzar la mobilitat i el ministeri va emplaçar tots els territoris ha tancar un consens la setmana que ve.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: