Logotip de Adolescents.cat

Netflix copia TikTok en la seva nova funció

per Redacció, el 4 de març de 2021 a les 11:13
Tik Tok s'ha convertit en l'app de moda. Els vídeos curts, en format vertical, i amb continguts entretinguts han triomfat entre les noves generacions. És per això que cada dia hi ha més plataformes que copien el format de l'app. 

Una de les últimes en fer-ho ha estat Netflix. Segons informen diversos portals especialitzats, l'empresa vol incorporar una nova opció en la seva aplicació mòbil amb un funcionament molt similar al de Tik tok. 

 

I en què consistirà? La plataforma afegirà una nova secció on es mostraran vídeos curts, en format vertical, basats en les comèdies i els monòlegs més populars de Netflix. 


L'objectiu? Que l'usuari conegui més continguts. De fet, al costat de cada vídeo apareixen una sèrie de botons per a guardar el títol o directament reproduir-lo sencer.
[/ficentrareport]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: