Directe dels Goya | ND

«Putón verbenero»: es colen comentaris masclistes durant el directe de la gala dels Goya

Directe dels Goya | ND
per Redacció, el 7 de març de 2021 a les 18:06
L'edició dels Goya d'aquest any ha estat molt diferent a anys anteriors a causa del context de la pandèmia. És per això que la gala d'ahir nit es va decidir fer a distància, amb el mínim de presencialitat i retransmesa en directe a través de xarxes. Ara bé, el que ha acabat destacant de la nit no ha estat tant el format sinó un moment en què es poden sentir perfectament els comentaris masclistes sobre algunes conviades durant la retransmissió prèvia a la ceremònia a través del Facebook Live. 
  Des de "pacerce un putón verbenero" a "es la más buena de todas porque las demás todas esqueletillos". Tot això mentre de fons des veia la imatge de les artistes desfilant per la catifa vermella, de fet un es va referir a la cantant Nathy Peluso com a "Nancy Peluso" i que una altra pareixia "puta, puta, puta, seguro. Qué pintas, macho" perquè portava tatuatges. Mentre que una altra persona deia "aquesta cobra". 

Com era d'esperar el vídeo ha encés les xarxes, especialment quan coincideix amb que només falta un dia pel 8-M.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: