El truc viral de TikTok per tenir els llavis més grossos

per Adolescents.cat, el 14 de març de 2021 a les 08:31
TikTok és, sens dubte, la xarxa social que més ha crescut en els últims anys. A TikTok s’hi pot trobar literalment de tot, però també molts vídeos curts amb trucs i tips sorprenents. Molts d’aquests trucs són de bellesa i maquillatge per aconseguir suposades pells perfectes, llavis més voluminoses, celles “perfectes”…

Durant els últims dies hi ha un truc de bellesa que s’ha viralitzat molt i que promet aconseguir guanyar molt volum els llavis de forma ràpida i molt, molt econòmica. De quin truc es tracta? Doncs de barrejar canyella en pols amb oli de canyella creant una pasta que després es frega pels llavis. Un cop que s’unta la barreja a la boca, es veu com els llavis s’inflen notablement.


Aquest truc és d’una usuaria que es diu Brittany Miller i diu que si una persona nota que la barreja és massa intensa, es pot substituir l’oli de canyella per qualsevol altre oli o fins i tot vaselina. Això sí, la canyella en pols és imprescindible. Aquí pots veure l'increïble resultat:
 
@brittanyhm

Amazes me every damn time✨

♬ Viva La Swing aka #SandoTwist by @Abiud_Sando - Mingaling 2.0

El que et segur que t’estàs preguntant és: “És perillosa aquesta tendència?”. Com s’explica a la revista Harper’s Bazaar, no ho hauria de ser a no ser que tinguis al·lèrgia a la canyella. El que fa la canyella sobre els llavis és una reacció natural i sense agressions. Irrita els llavis i fa que la sang pugi a la superfície inflant-los.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: