Un home ataca cinc dones a la manifestació del 8-M

per Redacció, el 9 de març de 2021 a les 08:09
Un home ha atacat cinc dones amb gas pebre en un dels trams de la manifestació del 8-M al passeig de Gràcia de Barcelona, segons informa BTV i confirma l'Ajuntament de la capital catalana.

Els fets han tingut lloc cap a les vuit del vespre a la confluència del passeig de Gràcia amb l'avinguda Diagonal, en un dels espais no mixtos de la convocatòria. 


Un home ha entrat al tram i algunes dones concentrades li han demanat que marxés diversos cops. En aquell moment, el presumpte agressor els ha ruixat, pocs minuts abans que acabés la manifestació.La Guàrdia Urbana ha retingut l'agressor i posteriorment l'ha deixat en llibertat, acusat d'un delicte de lesions lleu. Les cinc agredides han estat ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: