Digues com tens els peus i et diré com ets

per Redacció, el 9 de març de 2021 a les 09:40
Els teus peus diuen més sobre tu del que potser et penses. Si més no, així ho assegura Imre Somogyi en el seu llibre Reading Toes: Your Feet as Reflections of Your Personality (Ebury Digital) on detalla com la forma de les extremitats pot indicar-nos característiques sobre la nostra personalitat. El Confidencial n'ha resumit les principals, són aquestes:

 


Versió sense playbuzz

Peu romà
És similar a l'egipci, però amb la diferència que el dit gros i el segon dit són d'una mida semblant. Les persones amb aquest tipus de peus solen ser extravertides i curioses: els agrada aprendre coses noves i no suporten tenir la sensació d'estar estancats.

Peu quadrat
Peu en què tots els dits tenen una longitud similar. Les persones amb aquest tipus de peus solen ser analítiques: examinen tots els detalls abans de prendre una decisió o passar a l'acció. A més a més, també acostumen a ser coherents amb els seus principis i molt lleials.

Peu grec
Peu en què el segon dit és més llarg que el dit gros. Segons Imre Somogyi, aquests tipus de peus corresponen a persones actives i entusiastes que prefereixen gaudir de l'aire lliure abans que quedar-se a casa. Aquesta tipologia de peu també es relaciona amb persones amb dots pel lideratge i capaces d'animar i motivar els altres.

Peu egipci
Conegut també com a "Peu d'Aigua" o "Peu afilat", té una forma allargada i cada dit és més petit que l'anterior. Es relaciona amb persones somiadores i idealistes les quals tenen tendència a deixar-se emportar per la seva imaginació. Solen tenir canvis d'humor sobtats i ser impulsives. 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: