1 de cada 10 dones pateix aquest problema, el coneixies?

per Adolescents.cat, el 14 de març de 2021 a les 08:53
Algun cop has sentit parlar de l’endometriosi? És una malaltia benigna que afecta a 1 de cada 10 dones a tot el món i un dels seus efectes principals és que presenta dolors menstruals molt forts, sagnats entre regles o dolor a l’hora de tenir relacions sexuals. Famoses com Emma Roberts, Alexa Chung o Lena Dunham han visibilitzat l’endometriosi i les intervencions o tractaments als que s’han hagut de sotmetre.

Encara que és una malaltia molt comuna encara no es coneix prou i es tarda molt temps a diagnosticar-la, concretament una mitjana de vuit anys. És per això que s’ha creat el moviment Endomarch, un canal internacional i local per conscienciar sobre l’endometriosi. #Endomarch busca amplificar les històries d’aquelles dones que conviuen amb l’endometriosi i han recorregut un llarg camí fins a ser diagnosticada. 


L’associació d’afectades per l’endometriosi de Catalunya han recopilat fotografies de totes les dones afectades que han decidit participar a la gala Worldwide Endomarch el proper 27 de març que es retransmetrà en directe por Youtube.

Des d’aquest mateix canal i al llarg de tot el mes s’hi compartiran conferències i xerrades d’experts i expertes en el tema. Et compartim el canal:


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: