Així és la nova funció que prepara Instagram

per Redacció, el 9 de març de 2021 a les 06:00
Fa unes setmanes us presentàvem Clubhouse: una nova aplicació que està arrasant arreu del món i compta amb més de 10 milions d'usuaris. Tant és així que Instagram pretén afegir una variant de l'aplicació a les seves xarxes.

Què és Clubhouse?


Clubhouse és una app dedicada als podcasts que permet crear una taula de debat virtual, amb un moderador, sobre diferents temes d'interès. Quan els usuaris es registren a l'aplicació, que de moment només està disponible per iOS, han d'indicar quins són els seus interessos i seguir diversos perfils. En funció de les seves preferències, els apareixeran uns fòrums o uns altres, i n'hi ha en anglès o castellà.

En aquestes sales, els usuaris poden o bé participar i aportar les seves opinions i coneixements als altres membres del fòrum o bé únicament escoltar el debat. La peculiaritat d'aquesta aplicació, és que en els fòrums només s'hi pot accedir a través d'enllaços d'invitació, que van augmentant segons s'usi la xarxa social.


Clubhouse a Instagram


No és la primera vegada que Instagram afegeix a la seva aplicació, versionsd'altres xarxes socials. L'última innovació, basada en TikTok, ha estat afegir la funcionalitat de Reels.

Doncs bé, segons han fet públic alguns usuaris de la xarxa, Instagram sembla que també estaria intentant crear sales podcast, de manera que es podrien fer directes d'àudio i afegir sales de xat igual que a Clubhouse. 

Què en penseu? Us agradaria que Instagram afegís aquesta funcionalitat?

 

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: