Saps què són els orgasmes de pell? Comprova si n'has tingut algun

per Redacció, el 9 de març de 2021 a les 12:56
Alguna vegada heu escoltat una cançó i heu notat un calfred que recorria tot el vostre cos? Si us ha passat, és perquè teniu una sensibilitat especial i sentiu de manera molt profunda les melodies musicals, les lletres de les cançons, etcètera. De moment la ciència no ha sabut trobar una resposta a aquest fenomen, però un recent estudi publicat per 'Psychology of music' ha donat una mica de llum a aquest tema.

L'estudi explica que les persones que estan disposades a viure noves experiències, és a dir, que tenen una personalitat aventurera, són més propenses a tenir els anomenats 'orgasmes de pell'. L'expressió 'orgasmes de pell' està relacionada amb la sensació que vivim quan escoltem música i sentim com un espasme que ens recorre tot el cos.

 

Així doncs, si notes aquesta sensació és perquè ets una persona especialment curiosa, sensible, plena d'inquietuds i sobretot molt aventurera. L'estudi explica també que aquest tipus d'orgasmes se solen produir pel factor sorpresa: és a dir, quan notem un canvi inesperat en la melodia o la veu del/la cantant canvia de manera sobtada. De fet a Spotify hi ha llistes anomenades "Skin orgasms". Aquí en teniu una:




I vosaltres, alguna vegada heu tingut un 'orgasme de pell'?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: