Logotip de Adolescents.cat

«Gambito de dama» es convertirà en un musical teatral

per Redacció, el 9 de març de 2021 a les 13:08

La sèrie The Queen's Gambit gaudirà d'una adaptació teatral en format musical. Level Forward, una companyia de producció teatral, ha anunciat que ha adquirit els drets de la novel·la homònima de Walter Tevis per convertir la història de l'escaquista Beth Harmon en un guió teatral amb la capacitat de cançons que acompanyin l'obra. L'adaptació televisiva va ser un èxit rotund a escala mundial per a Netflix.


Segons informa el mitjà especialitzat Vulture, l'obra es mantindrà fidel a l'esperit del llibre de Tevis, el mateix que va poder veure a la minisèrie de Netflix que va protagonitzar Anya Taylor-Joy i pel qual l'actriu argentina ha obtingut un Globus d'Or i un el Critics 'Choice Award. El musical seguirà també la història original de Beth Harmon, una òrfena que acaba convertida en un prodigi dels escacs al mateix temps que s'enfronta a diverses addiccions mentre aconsegueix convertir-se en una de les millors escaquistes del món.

The Queens Gambit GIF by NETFLIX - Find & Share on GIPHY


Malgrat el seu èxit, de moment, no està prevista una segona temporada, tot i que Taylor-Joy s'ha mostrat disposada a participar en més episodis. La minisèrie de Netflix ha aconseguit el reconeixement unànime de crítica i públic, obtenint diversos premis com dos Globus d'Or o dues Critics 'Choice Television Awards, incloent-hi el de millor minisèrie en ambdós casos, a més de nominacions als premis del Sindicat d'Actors, com també als guardons del Sindicat de Guionistes dels Estats Units.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: