Logotip de Adolescents.cat

El Govern estudia aixecar el confinament comarcal

per Redacció, el 9 de març de 2021 a les 14:39
El confinament comarcal pot haver entrat en la recta final. Així ho ha assenyalat aquest dimarts la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, en la roda de premsa posterior a la reunió del Govern. Segons ha indicat Budó, aquesta restricció podria aixecar-se en les properes dues setmanes. No és un moment qualsevol, tenint en compte que la Setmana Santa d'enguany arrenca l'1 d'abril. Tot i això, la portaveu ha remarcat que ja es veurà quina és la "mobilitat permesa" en aquestes dates festives.

La decisió final, com passa en els últims mesos, la tindrà el Procicat, que decidirà en els tres pròxims dies si la setmana vinent o bé la següent es manté -o no- el confinament comarcal, pensat per contenir els desplaçaments. L'evolució de la pandèmia ha deixat de ser tan negativa com en les últimes setmanes, però les autoritats també pretenen evitar al màxim un rebrot que comporti un repunt de contagis. En tot cas, ha assegurat que tota decisió serà presa seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.


Al mateix temps, això sí, la consellera ha obert la porta a poder visitar familiars que visquin fora de Catalunya en cas que es decideixi aixecar el confinament comarcal. Totes les autonomies han acceptat mantenir el confinament i que no es pugui circular entre territoris, amb la qual cosa avalar aquestes sortides per visitar familiars suposarien una excepció a la norma general avalada al consell interterritorial.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: