Quins graus puc estudiar a EAE?

per Redacció, el 26 d'abril de 2021 a les 06:05
Escoltar i comprendre. Aquestes són les dues claus del sistema educatiu d'EAE Business School, centre de referència en l'àmbit dels negocis. Per a aquesta escola, amb més de 50 anys d'experiència, la il·lusió, la diversitat,l'adaptabilitat i l'aplicabilitat són molt importants a l'hora d'aprendre. 

De fet, és un dels centres més innovadors de l'Estat: es renova constantment per adaptar-se a les necessitats de les persones i les empreses. Això fa que els seus estudiants estiguin preparats pels nous reptes i siguin persones creatives i resolutives. 

Actualment, el campus de Barcelona d'EAE ofereix 3 dels graus universitaris amb més sortida laboral: Grau en Màrqueting i Comunicació Digital; Grau en Administració i Direcció d'Empreses, i Bachelor Degree in Business Administration and Management. Us expliquem una mica més sobre aquests estudis de la Universitat Politècnica de Catalunya que pots cursar a EAE:
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: