Catalunya mantindrà el toc de queda per Setmana Santa

per Redacció, el 10 de març de 2021 a les 19:26
Catalunya mantindrà el toc de queda entre les deu del vespre i les sis del matí en Setmana Santa. El consell interterritorial de Salut, on hi participen el Ministeri de Sanitat i totes les autonomies, ha acordat aplicar-lo no més tard de les 23h durant les vacances, si bé es permet avançar una hora, com farà la Generalitat segons han confirmat fonts de Salut a NacióDigital.

Amb l'abstenció de Catalunya i l'oposició de Madrid, el Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes han acordat també el tancament perimetral de les autonomies del 26 de març al 9 d'abril; i del 17 al 21 de març a les regions que fan festa el dia de Sant Josep. Seran l'excepció Balears i Canàries, que admeten visitants amb una PCR negativa, tot i que no podran rebre turistes de la resta de l'Estat.


"L'objectiu és salvar vides, no salvar setmanes", ha argumentat la ministra de Sanitat, Carolina Darias. A més, Sanitat i les autonomies han acordat limitar les trobades a un màxim de quatre persones en espais públics tancats i sis en espais a l'aire lliure. Fins ara a Catalunya es poden reunir fins a sis persones.







 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: