La mida importa realment? Això és el que diu un estudi

per Redacció, el 11 de març de 2021 a les 10:22
La mida del penis importa a l'hora de tenir relacions sexuals? Aquesta és una de les preguntes més buscades a Google i també una de les que més preocupa als homes.

Així ho assegura un estudi publicat a Psychology of Men & Masculinity en què hi van participar més de 50.000 persones. D'acord amb els resultats de la investigació, la mida del membre masculí no és un factor rellevant quan es té sexe amb algú.


El 85% de les persones enquestades van assegurar que, per a elles, la satisfacció i el plaer no estaven associades a les dimensions del membre masculí, sinó més aviat a altres factors, com la connexió amb l'altre o els preliminars.

Així doncs, la creença sobre que la "mida importa" és falsa i hem d'intentar treure'ns-la del cap. De fet, la investigació assenyala que aquest fals mite crea por i complexos als homes i això els genera inseguretats que són perjudicials tant per a ells com per a les seves parelles.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: