El Govern aixecarà el confinament comarcal aquest dilluns

per Redacció, el 11 de març de 2021 a les 11:58
El Govern permetrà la mobilitat entre comarques a partir d'aquest dilluns, tal com ha avançat el programa Planta Baixa de TV3 i ha pogut confirmar NacióDigital. La mesura, que arriba abans del període vacacional de Setmana Santa -el confinament va entrar en vigor a l'octubre-, serà vigent a principis de setmana. El Departament de Salut, però, hi ha volgut posar matisos. "Mantenim el perímetre comarcal, però permetent la mobilitat en la bombolla de convivència", ha exposat la consellera Alba Vergés.

Aquest dimarts la portaveu del Govern, Meritxell Budó, ja va assegurar que l'executiu estudiava aixecar la restricció de mobilitat comarcal i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, va defensar la necessitat de "donar aire" a nivell econòmic i social.


La Generalitat també ha anunciat que els comerços podran tornar a obrir els caps de setmana a partir del 15 de març. Els establiments comercials de fins a 800 metres quadrats podran obrir cada dia.

No hi haurà canvis en les restriccions als bars i restaurants, que podran mantenir l'horari d'obertura de dos quarts de vuit del matí a les cinc de la tarda ininterrompudament.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: